Arkadaşıma Gönder:

Fikret ile bugün Şamlar civarında Sazlıdere etrafında dolaştık.

Kendisine teşekkür ederim.

Hemen hemen bugün çektiğimiz her şeyi koydum kolaja. Bildiklerimiz de var, bilmediklerimiz de, hem gözlem, hem forum, ilginize sunulur arkadaşlar.

 

 

 

Kullanıcı HuSMeNaGa
Image

Müslüman. Son nefeste iman inşallah. Allah'tan başka ilah yoktur. Başka da ilah, put mut tanımam. Hz.Muhammed s.a.v. Allah'ın kulu ve resulüdür. Başka da önder tanımam.

11 Yorum

  1. Image

    Maşallah maşallah, bereketli olmuş kelebek arazisi Süleyman.. katil sinek bile çekmişsin :) uykusuz kalmışsın ama harikulade bir gözlem notu ve kolaj olmuş emeklerine sağlık.. Fikret e de çok selamlar, bu gün katılamadım size ama olsun, inşallah haftaya telafi ederiz.. Sevgi ve selamlarımla..

  2. Image

    1- anadolumelikesi 2- böğürtlen brentisi 3- cengaver 4- diken 5- güzelinci 6- sarıazamet 8- çayıresmeri 9- kutsalmavi 10- k. beyazmelek 11- orman zıpzıpı 12,14- balkan mavisi 13- akdeniz hanımelikelebeği nefis bir gözlem olmuş abi.. güzel kolaj... ellerine gözlerine sağlık... selamlar...

  3. Image

    Sana boşuna Hızır Ali Paşa demiyor ağam Ali hocam.. :)

  4. Image

    pratik yapıyorum abi... sağolsun süleyman abinin kolajları sayesinde kendimi sınıyorum... :)

  5. Image

    Biz de sebepleniyoruz işte Ali hocam bu arada.. :P

  6. Image

    Hay maşallah:)

  7. Image

    Bu kelebek arazilerini pek sevdim ben :) Fiko da güzel insan, ne istiyorsak denk geliyor onun şansına Selamlar

  8. Image

    Eyvallah, çok teşekkürler Hızır Ali Paşa :) Bir sonraki parmak üstü güzel iparhan fotoromanı sana ithafen birader, Selamlar

  9. Image

    Sağolasın abicim, selam ile

  10. Image

    orman esmeri yok,çok gözlü esmer boncuk,mavi zebra benden lampides benden :) dün hanımeli ler burnuma kondu :) ben teşekkür ederim ağam.pironiya lar bollukta haberin olsun.selamlarımla.

  11. Image

    sen aşdın hüsmen ağam hayranlıkla takibe devam

İlgili Tespitler